Gør jeres næste event oplevelsesværdigt med en skøn tur i det sydfynske øhav. Med vores udlejningsbåde kan I gøre den næste fejring af en fødselsdag, et firmaarrangement eller andre sociale arrangementer til en helt særlig oplevelse. Vores picnic-både er alle udstyret med støjsvage Yamaha motorer. Det betyder, at I stadig kan tale sammen, selvom I er en større gruppe, der sejler i flere både.

Bådene er designet til at være meget nemme at styre, så alle kan være med. I kan derfor trygt invitere selv de mest uerfarne matroser med ombord. Foretrækker I kaptajner til at sejle jer rundt, kan det også arrangeres. 

Uanset hvad jeres ønsker er, gør vi altid vores ypperste for, at alle får en ekstraordinær og uforglemmelig oplevelse i det sydfynske øhav.

Oplagt idé til næste arrangment?

En tur på vandet for gruppen af venner eller teamet for en hyggelig fødseldag. En tur på vandet skaber en hyggelig og oplevelsesrig måde at lære hinanden bedre at kende på.

Vi hjælper gerne med at arrangere en mindeværdig tur, så kontakt os endelig, hvis I vil gøre turen ekstra særlig med mad og drikke eller f.eks. en champagnesmagning. Kun fantasien sætter grænser!

Hvis det er en sjov og anderledes transportform, I er på udkig efter, hjælper vi også meget gerne med at bringe jer sikkert fra A til B.

Er I klar til at booke jeres næste arrangement, eller vil I gerne høre mere om de forskellige muligheder?

Book en tid her, eller kontakt os via kontaktformularen nedenfor.