Oftest stillede spørgsmål 

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Har du et spørgsmål, du ikke kan finde svar på her, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@sydfyns-baadudlejning.dk eller på tlf. 71 99 26 79.

Kræver ikke speedbådskørekort!

Hastigheden i Havnen er 4 knob ( 7,41 km/t ) og i Svendborgsund er farten 5 knob ( 9,26 km/t )

Vi anbefaler, at I sejler i sejlrenden eller følge vores planlagte ruter. Nærmere instruktion fremgår inden sejlturen, hvor kort også udleveres. Der skal tages hensyn til de lave områder så bådene ikke ødelægges.

Reglen siger, at man sejler højre om hinanden, men hvis der er nogen tvivl, så sejler man af en afstand på ca. 30 meter af de øvrige både eller undviger dem helt.

Det kræver hverken licens eller tidligere erfaring at sejle vores både. Føreren skal blot være min. 18 år og forblive ædru under turen. Vi forklarer, hvordan båden fungerer, inden vi sender jer afsted.

Lejen af båden inkluderer redningsveste til alle ombord på båden samt 24 liter benzin.

Start- og slutsted er fra vores bådhus på Frederiksø i Svendborg havn. Du kan finde et kort her i bunden af siden eller ved at klikke her.

Af sikkerheds- og forsikringsmæssige årsager må der max. være 8 personer i Corsiva 650 tender max. være 6 personer i Corsiva 595 tender max. være 4 personer i Fjordjollen fisk uanset størrelse og alder.

Ja, det er tilladt at flere personer kommer i bådene under sejlturen. Så længe man holder sig under max antal personer, men det kræver dog, at I husker at få ekstra veste med inden sejlturen. Er der ikke godkendte veste til alle ombord på båden vil dette udløse en bøde, hvis man stoppes af havne politiet.

Naturligvis, de firbenede matroser er også velkomne ombord. Dog er det på eget ansvar, og skal hunden bære redningsvest, skal I selv medbringe den.

Vores mission er at give alle mulighed for at opleve den følelse af frihed, der er forbundet med at kunne sejle på opdagelse i egen båd. Der er en unik atmosfære på vandet, og den oplever man bedst, når man er sin egen skipper. Dog er vi gerne behjælpelige med at finde en løsning, hvis I i forbindelse med et arrangement har behov for at leje båden med en kaptajn. Send os blot en mail på kontakt@sydfyns-baadudlejning.dk eller ring til os på 71 99 26 79

Ja, du kan aflyse din booking helt frem til 48 timer før start og få fuld refusion, du skal blot sende en mail med dine bookingoplysninger til kontakt@sydfyns-baadudlejning.dk Bemærk, har du booket mere end tre både, så skal du aflyse fem dage i forvejen for at få fuld refusion.

Du booker en båd her via vores hjemmeside, eller ved at komme forbi os i vores bådhus på Frederiksø i Svendborg havn.

Naturligvis. Hvis I ikke har fået det hele med, så har vi også et udvalg af drikkelse og snacks, som I kan købe før afgang.

Ja, der må gerne bades fra båden. Brug gerne badestige, som er monteret & husk at kaste anker, når man bader.

Vi har desværre ikke parkeringspladser tilknyttet vores bådhus. Vi anbefaler, at I prøver her på Frederiksø eller ved Havnekontoret, hvor det som regel er muligt at finde en plads. Se muligheder for parkering her