Gå til indhold

Gennemsigtig kano

De gennemsigtige krydsninger mellem kano og kajak fungerer som kæmpestore vandkikkerter, der åbner et helt unikt vindue til det hemmelige liv, der normalt er skjult under overfladen.
En oplevelse du ikke kan få i nogen anden kano.
Det er næsten som at dykke - bare uden at blive gennemblødt! Når du lejer en gennemsigtig kano, får du altså både en oplevelse over og under vandet. 

Lej 2 personers kano, der er helt gennemsigtig

Er du på udkig efter at få en dejlig oplevelse i naturen i en 2 personers kano, så er en gennemsigtig glaskano helt klart svaret! Der er 2 sæder i de gennemsigtige kanoer.
De gennemsigtige kanoer fungerer som forvoksede vandkikkerter, disse kanoer åbner derfor et vindue ned til det hemmelige liv, der ellers er skjult under sydfynske øhavs overflade, og som ikke kan ses fra andre kanoer. 

Udlejning af 2 personers kano også perfekt til romantiske oplevelser

Måske har du lyst til at invitere din kæreste eller ægtefælle med på en romantisk oplevelse i helt gennemsigtig kano?
2 personers kanoerne er perfekte til at få en anderledes oplevelse sammen på vandet. Lej for eksempel en af kanoerne på solnedgangs tur. Her kan I opleve de smukke gyldne farver fra solnedgangen og nyde det skønne øhav, langs kysten. Og du kan have pakket en flaske champagne og to glas, som I kan nyde på jeres oplevelse på vandet i en helt gennemsigtig kano.

Gennemsigtig SUP

Det gennemsigtige SUP board fungerer som en kæmpestor vandkikkerter, der åbner for et helt unikt vindue til det hemmelige liv, der normalt er skjult under overfladen.
En oplevelse du ikke kan få på et alm SUP board.
Det er næsten som at dykke - bare uden at blive gennemblødt! Når du lejer et gennemsigtigt SUP board, får du altså både en oplevelse over og under vandet. 

Book din tur her

Ring til os på telefon 71992679 eller skriv til os her.

Back to top